BÆREDYGTIGHED

Sådan bidrager vi til at ændre verden

Brygning af kvalitetsøl starter med de bedste ingredienser. Det kræver et sundt, naturligt miljø samt velfungerende lokalsamfund. Vi skaber en langtidsholdbar virksomhed, der kan forene mennesker i arbejdet for en bedre verden, i dag og de næste 100+ år. Derfor er bæredygtighed ikke bare en del af vores forretning, det ER vores forretning.

Introduktion af vores hidtil mest ambitiøse mål

Vi har arbejdet for bæredygtighed i årevis, men nu går vi et skridt videre – med målsætninger der vil have en målbar, positiv indvirkning på vores samfund.


I kraft af vores bæredygtighedsmål for 2025 opkobler vi tusindvis af landmænd til teknologier og færdigheder, sikrer adgangen til vand og vandkvaliteten i højt belastede samfund, indgår partnerskaber med vores leverandører for at øge indholdet af genbrugsmaterialer samt indbygger kapacitet for bæredygtig elektricitet i de regionale strømforsyningsnet.

Intelligent landbrug

Vores mål: I 2025 vil 100 % af vores direkte tilknyttede landmænd være uddannet, opkoblet og økonomisk velfunderede.

LÆS MERE

Vandforvaltning

Vores mål: I 2025 vil 100 % af vores lokalsamfund i højt belastede områder have markant forbedret adgang til vand og vandkvalitet.

LÆS MERE

Cirkulært emballagesystem

Vores mål: I 2025 vil 100 % af vores produkter blive leveret i returemballage eller emballage hovedsageligt fremstillet af genbrugsmaterialer.

LÆS MERE

Klimatiltag

Vores mål: I 2025 vil 100 % af vores indkøbte elektricitet komme fra bæredygtige kilder, og vi vil opnå en 25 % reduktion af CO2-udslip over hele værdikæden.

LÆS MERE