VORES VÆRDIER

Vores 10 principper

Drivkraften bag vores virksomhedskultur er de 10 principper. Hvert enkelt princip er baseret på ejerskab, tvangfrihed, oprigtighed, transparens og meritokrati. Vi opstiller krævende målsætninger og er aldrig helt tilfredse med vores resultater.

Drøm

 1. Vores fælles drøm giver os alle energi til at arbejde i samme retning: At forene mennesker i arbejdet for en bedre verden.

Medarbejdere

 1. Vores største styrke er vores medarbejdere. Gode medarbejdere vokser i takt med deres talent og belønnes tilsvarende.
 2. Vi ansætter, udvikler og tilknytter medarbejdere, som kan være bedre end os selv. Vi skal bedømmes på kvaliteten af vores teams.

Kultur

 1. Vi er aldrig helt tilfredse med vores resultater, hvilket er drivkraften bag vores virksomhed.
  Fokus og fraværet af selvtilfredshed garanterer en varig konkurrencefordel.
 2. Forbrugeren bestemmer. Vi betjener vores kunder ved at tilbyde mærkevareoplevelser, som spiller en betydningsfuld rolle i deres liv, og altid på en ansvarsbevidst måde.
 3. Vi er en virksomhed af ejere. Ejere tager resultater personligt.
 4. Vi mener, at sund fornuft og enkelhed som regel er bedre retningslinjer end unødvendig indviklethed og kompleksitet.
 5. Vi styrer vores omkostninger stramt for at frigøre ressourcer, som kan understøtte bæredygtig og rentabel toplinjevækst.
 6. Lederskab ved personligt eksempel er en kerneværdi i vores kultur.
  Vi gør, hvad vi siger.
 7. Vi skyder aldrig genvej. Integritet, hårdt arbejde, kvalitet og ansvarsbevidsthed er noget centralt for opbygningen af vores virksomhed.