Privatlivspolitik

1. Indledning
Kære besøgende,
Tak for dit besøg på vores hjemmeside. Af hensyn til din sikkerhed og tryghed, når du besøger vores hjemmeside, kan du i det følgende læse en række omfattende oplysninger om, hvordan vi behandler dine personoplysninger. Denne privatlivspolitik er designet til at informere dig om, hvordan vi indsamler og overfører dine personoplysninger.

 

2. Imprint
AB InBev Denmark ApS
Flæsketorvet 68
1711 Copenhagen
Denmark

CVR 39271265
[email protected]

 

3. Anvendelse af oplysningerne
Når du besøger vores hjemmeside, indsamler vi dine personoplysninger på tre måder

  • Gennem registrering på vores hjemmeside, og når vi beder dig om at indtaste oplysninger for at opnå adgang til visse siderne på hjemmesiden, eller når du tilmelder dig en konkurrence
  • Ved hjælp af cookies (se herunder for mere information om cookies)
  • Gennem implementering af nye teknologier som sporingspixel og lignende metoder. Disse teknologier anvendes ikke, medmindre du har givet dit tilsagn hertil. 

Vi kan bede om dit navn, alder, adresse, by, postnummer, mobilnummer, e-mailadresse, kommentarer, forslag eller andre oplysninger vedrørende vores hjemmeside, vores produkter og tjenester eller firmaet. Endvidere kan vi anmode om andre, specifikke oplysninger i forbindelse med konkurrencer, lotterier, salgsfremmende tilbud eller andre markedsføringskampagner. Vi indsamler dine personoplysninger til følgende formål:

  • Til brug i AB InBev, da vi løbende arbejder på at være det bedste ølfirma i en bedre verden (denne brug er kun i forbindelse med dine kommentarer eller forslag)
  • Til at kontakte dig med meddelelse om, at du er valgt som vinder af en konkurrence eller et lotteri
  • Til at sende dig detaljerede oplysninger, hvis du har vundet, eller for at bekræfte din tilmelding til fremtidige konkurrencer eller begivenheder
  • Til løbende at sende dig e-mail/post/SMS'er eller andre markedsføringsoplysninger om vores mærker og vores firmaer, som vi mener kan interessere dig (KUN hvis du udtrykkeligt har givet tilladelse hertil.)

AB InBev og dets agenter beholder kun dine personoplysninger så længe, som det er nødvendigt for at opfylde de formål, der er beskrevet herover, eller som loven kræver det af os.

Du kan til enhver tid framelde dig modtagelsen af marketingsoplysninger fra os ved at trykke på "stop", eller ved at følge linket "frameld" i den e-mail med marketing, som vi har sendt til dig. Som alternativ kan du sende os en anmodning ved at bruge kontaktoplysningerne i slutningen af denne privatlivspolitik eller AB InBevs kontaktformular

Bemærk venligst, at selvom du vælger ikke at modtage marketingsmeddelelser fra os, så vil vi fortsat sende dig information med andre formål, fx til enhver konto, du har hos os, eller enhver forretningsforbindelse, som du har med os, fx en anmodning, som du har sendt til os, eller en forespørgsel om vores varer og tjenester (fx transaktionsmeddelelser om lotterier, som du har deltaget i).

I de fleste tilfælde behandler vi dine personoplysninger på grundlag af dit samtykke og i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra a), i forordningen om beskyttelse af fysiske personer i forbindelse med behandling af personoplysninger. I nogle særlige tilfælde, som er beskrevet herunder, er behandlingen af dine personoplysninger baseret på AB InBevs legitime interesser iht. artikel 6, stk. 1, litra f), i forordningen om databeskyttelse. 

 

4. Brugerrettigheder
Databeskyttelsesforordningen giver dig en række rettigheder. Som bruger af vores hjemmeside har du ret til at anmode om oplysninger om dine personlysninger, som vi har gemt, samt formålet med deres opbevaring. Endvidere har du ret til at kræve, at ukorrekte oplysninger bliver rettet, og at oplysninger, som er upassende eller ikke længere nødvendige, bliver slettet. Du har også ret til at anmode fra os om at begrænse behandlingen af dine oplysninger samt ret til dataportabilitet. Hvis personoplysningerne indsamles i henhold til artikel 6, stk. 1, litra f), har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger. Vi vil derefter ikke længere behandle dine personoplysninger, medmindre vi har overbevisende legitime grunde, som tilsidesætter dine interesser, rettigheder og frihed, eller af hensyn til fremsættelse, udøvelse eller forsvar af juridiske krav. Du er velkommen til at kontakte os for at få mere information eller med anmodninger og forslag vedrørende databeskyttelse.

 

5. Cookies
Vi bruger cookies til at give dig en bedre navigationsoplevelse. Cookies forbedrer navigationen på hjemmesiden, analyserer brugen af hjemmesiden, og bidrager til vores marketinginitiativer. Hvis du ønsker at vide mere om, hvordan vi bruger vores cookies, eller hvordan du ændrer dine cookiepræferencer, skal du klikke på "Cookieindstillinger". Ved at klikke på "Acceptér alle cookies" giver du tilsagn til lagring af cookies på din enhed.

Cookies er små dataelementer, der placeres på den besøgendes harddisk. Ved hjælp af cookies er det muligt at lagre oplysninger i en vis periode og identificere brugerens enhed. Vi bruger permanente cookies for at opnå en bedre brugervejledning og skræddersyet præsentation. Vi bruger også såkaldte sessionscookies, som automatisk slettes, når du afslutter din browser. Du kan indstille din browser til at oplyse dig om eventuel download af cookies og dermed sikre, at brugen af cookies er gennemsigtig.

Hjemmesiden bruger en række forskellige typer cookies, som forklaret i det følgende. Med hensyn til "strengt nødvendige cookies" behandler vi dine personoplysninger i henhold til art. 6, stk. 1, litra f), i databeskyttelsesforordningen til de legitime formål, som er forklaret i det følgende. Med hensyn til "performance cookies", "functional cookies" og "targeting cookies" behandler vi dine personoplysninger i overensstemmelse med art. 6, stk. 1, litra a), i databeskyttelsesforordningen til de formål, som er forklaret i det følgende. Dit samtykke indhentes og registreres efter valget af dine cookiepræferencer i vores cookiebanner. Hvis du ønsker at ændre dine cookieindstillinger skal du gå til "cookieindstillinger" i slutningen af afsnittet "cookies" i denne privatlivspolitik.

 

6. Hjemmesidens sporingsteknologier
Denne hjemmeside benytter målrettede annonceringsværktøjer. Disse værktøjer benytter cookies og tilsvarende teknologier, og gør det muligt for os at analysere den besøgendes brug af vores hjemmeside. Til dette formål sendes oplysningerne, som genereres i cookien, til os (herunder din IP-adresse) og gemmes for at gøre det muligt for os at optimere bruges af vores hjemmeside og/eller vise dig reklamer, som er skræddersyet til dine interesser. Du kan udelukke brugen af disse sporingsteknologier ved at vælge de relevante indstillinger i din browser. Vær i dette tilfælde opmærksom på, at dette kan forhindre dig i at benytte alle hjemmesidens funktioner.

Vi behandler dine personoplysninger i henhold til artikel 6, stk. 1, litra f), i databeskyttelsesforordningen med de legitime formål at optimere vores hjemmeside og analysere din brug heraf. Personoplysningerne slettes, når de ikke længere er nødvendige til det oprindelige formål (svar på dine indsendte spørgsmål og kommentarer).

 

7. Nyhedsbrev
På vores hjemmeside har du mulighed for at abonnere på vores gratis nyhedsbrev. Vi bruger den dobbelte tilvalgsmetode til tilmelding. Når du har sendt til tilmeldingsformular til hos, modtager du en e-mail med bekræftelse fra os. Din tilmelding bliver først aktiv, efter du har klikket på linket i e-mailen med bekræftelse. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet. Det gør du ved at bruge afmeldingsfunktionen på vores hjemmesider eller afmeldelseslinket i slutningen af hver e-mail. Din e-mailadresse bliver derefter straks slettet fra distributionssystemet.

Vi behandler dine personoplysninger i henhold til art. 6, stk. 1, litra a), i databeskyttelsesforordningen. Personoplysningerne slettes, når de ikke længere er nødvendige til det oprindelige formål (svar på dine indsendte spørgsmål og kommentarer). Tilvejebringelsen af disse oplysninger er nødvendig for at kunne levere vores nyhedsbreve til dig (art. 6, stk. 2, litra c), i databeskyttelsesforordningen).

 8. Kontaktformular

Når du bruger denne kontaktformular til at kontakte op, så indsamler og behandler vi kun dit navn, din e-mailadresse og den spørgsmål og kommentarer.

Vi behandler dine personoplysninger i henhold til artikel 6, stk. 1, litra f), i databeskyttelsesforordningen med de legitime formål at besvare din henvendelse og holde os i kontakt med dig. Personoplysningerne slettes, når de ikke længere er nødvendige til det oprindelige formål (svar på dine indsendte spørgsmål og kommentarer).

 

9. Sikkerhedsforanstaltninger
Vi træffer teknologiske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine oplysninger i så vidt omfang som muligt. Ud over vores medarbejderes forpligtelse til sikkerhed og omhyggelig valg og overvågning af vores tjenesteudbydere, så beskytter vi også vores driftsmiljø på en passende måde.

Vi bruger datakryptering til at beskytte dine oplysninger mod uønsket adgang. Data, der indsamles via denne hjemmeside, overføres mellem din enhed og vores server via internettet med brug af datakrypteret transmissionsteknologi. Hvis denne forbindelse er krypteret, så vises hængelåsikonet i din browserstatusliste som låst, og adresselinjen starter med "https: //".

 

10. Aldersgrænse for køb af alkohol
Denne hjemmeside er ikke beregnet til personer, som ikke opfylder aldersgrænsen for køb af alkohol. Derfor udfører vi alderskontrol, når hjemmesiden besøges. Hvis senere konstaterer, at en person, som ikke opfylder aldersgrænsen for køb af alkohol, har afgivet sine personoplysninger til os, så vil disse oplysninger blive slettet.

 

11. Overførsel til tredjepart
Vi kan videregive dine personlige oplysninger til tredjeparter samt til AB InBev-koncernselskaber, vores professionelle rådgivere, vores eksterne og interne serviceudbydere, der yder tjenester til os (fx distribution af nyhedsbreve, IT-hosting og markedsundersøgelser) og handler som databehandlere på vores vegne. Vi kan eventuelt videregive dine personlige oplysninger til de formål, som er angivet herover, og kun til specifikke formål i henhold til relevante databeskyttelseslove. Disse tjenesteudbydere er forpligtet til kun at behandle dine personoplysninger i overensstemmelse med vores meget strenge instruktioner, og kun hvis de tilbyder passende teknologiske og organisatoriske foranstaltninger til beskyttelse af dine oplysninger.

Vi kan også videregive dine personlige oplysninger til offentlige myndigheder, hvis det kræves eller godkendes af loven, hvor oplysninger er nødvendige for at forhindre trusler mod liv, sundhed eller sikkerhed, eller hvor det i øvrigt er tilladt i henhold til de relevante databeskyttelseslove.

 

12. Oversøisk overførsel af dine oplysninger
Personlige oplysninger overføres i begrænset omfang til datterselskaber af vores koncern, hvis moderselskab er det belgiske firma ANHEUSER-BUSCH INBEV S.A./N.V. med registreringsnummer 0417.497.106, med det formål at yde hosting- og supporttjenester inden for koncernen. AB InBev videregiver ikke dine personlige oplysninger til modtagere uden for EU/EØS uden dit udtrykkelige samtykke eller på anden måde i overensstemmelse med den relevante databeskyttelseslovgivning.

 

13. Databeskyttelsesrådgiver
Du bedes kontakte din databeskyttelsesrådgiver, hvis du ønsker at gennemgå de personoplysninger, der er gemt hos os, hvis du ønsker at ændre eller slette eksisterende data, eller hvis du ønsker at trække et afgivet samtykke tilbage:

Kontaktoplysninger for databeskyttelsesrådgiveren (til spørgsmål, kommentarer eller klager):

Mr. Peter Suhren FIRST PRIVACY GmbH
website https://www.first-privacy.com
email [email protected]
telephone +49 421 69663282


Eller ved at benytte vores kontaktformular.

 

14. Klager 
Hvis du mener, at vi ikke har overholdt dine lovbestemte rettigheder eller gældende databeskyttelseslove, kan du indbringe en klage internt ved at benytte vores klageproces. Du kan også vælge at rejse en formel klage om brud på persondatasikkerhed hos Datatilsynet (som er den tilsynsførende myndighed med overholdelse af reglerne om databeskyttelse i Danmark). Vi behandler klagen med følgende procedure: 

  • Trin 1: Indberetning
    Hvis du ønsker at indgive en klage, skal du give os besked ved at kontakte vores databeskyttelsesrådgiver. 
  • Trin 2: Undersøgelse af din klage 
    Din klage bliver undersøgt af vores databeskyttelsesrådgiver. Du vil modtage et skriftligt svar på din klage inden for en rimelig frist (i princippet en måned, men vi kan informere dig, hvis vi har brug for mere tid til behandlingen af din klage).
  • Trin 3: Indberetning til databeskyttelsesmyndigheden
    Vi forventer, at vores procedurer vil behandle din klage retfærdigt og hurtigt. Hvis du er utilfreds med behandlingen, kan du også kontakte databeskyttelsesmyndighederne: Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K, Tlf. 33 19 32 00, [email protected] 

Klager skal fremsættes skriftligt Klager skal fremsættes skriftligt Consumer Department AB InBev Denmark, Flæsketorvet 68, 1711 Copenhagen, Denmark.

Eventuelle klager eller korrespondance i forbindelse med denne privatlivspolitik skal sendes til vores databeskyttelsesrådgiver til:  [email protected] 

Med henblik på at give et passende, udtømmende og hurtigt svar på din klage, behandler vi dine personoplysninger i henhold til art. 6, stk. 1, litra f), i databeskyttelsesforordningen.